Skab en energi som skaber effektivitet i virksomheden

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at man er langt mere produktiv, når man bevæger sig i et miljø, som er styret af positiv energi. Det vil sige, at man bruger sine kræfter rigtigt, i stedet for at bruge energien på at irriterer sig over ting. Men det er noget som kræver, at man går ind og arbejder med sig selv. Og måske kræver det også nogle værktøjet, som man kan tage g bruge i de situationer, hvor det bliver svært at bevare overblikket. Men med sådanne værktøjer, kan det også blive nemmere at opretholde god energi som person, og derfor på den lange bane føle sig mere positiv og være mere effektiv.

Af økonomisk betydning

Selvom det selvfølgelig også er i de fantastiske virksomheders interesse, at have medarbejdere som her god energi som person, sådan rent generelt, så er det ud fra en økonomisk synsvinkel også interessant. Mange virksomheder bruger nemlig hvert år rigtig mange penge på at finansiere medarbejdernes sygdom. Og hvis man som ansat i en virksomhed opholder sig i et klima, som ikke er særlig fremmende og anerkendende, så kan det slide på energien, og altså dermed og være den direkte årsag til mere sygdom.

Løft opgaven sammen med medarbejderne

Derfor en det en opgave som de fantastiske virksomheder må tage på sig. Har man brug for hjælp kan Anders Bangsgaard tilbyde at hjælpe til der, hvor man måske har brug for nogle eksterne input. Det er selvfølgelig nogle processer man skal ind og arbejde med, og det er med til at skabe nye tilstande på arbejdspladsen, som der måske er nogle, der lige skal vænne sig til. Derfor kan det også være en god ide, at have en ekstern person i virksomheden, som Anders Bangsgaard til at understøtte denne proces, som hvert enkelt medarbejder skal igennem, for at projektet kan blive til en succes.