Skab den perfekte stemning i hvilket som helts rum

Det at lave indretning i et givent rum kan være besværligt og det at gøre rummet mere personligt, kan være endnu sværere, for hvordan skal man bære sig ad? Jo – man kan bruge wallstickers, som er en let og hurtig måde hvorpå, man kan personliggøre et værelse til børnene. Wall sticker kommer i mange forskellige størrelser, former og varianter, der findes både dyre tema, gamer tema og tekster til væggen, der er rigeligt at vælge i mellem. Der er selvfølgelig wallstickers til drenge værelset og pige værelset og man kan også selv skrive noget, med tekster til væggen. På den måde kan man tilpasse dekorationen til lige præcis den person, som skal have det på væggen.

Smartstickers.dk har på siden inddelt alle de forskellige wall sticker op i kategorier, så man let ville kunne finde de forskellige stickers, som passer i de forskellige rum. Der findes f.eks. stickers til væg til kontoret, stuen, badeværelset osv. Mærkerne kan skabe en personlig stil, f.eks. hvis man har børn, som kan lide at game, så kan man finde noget med en computermus, eller et gamer udtryk, som NOOB, de helt sikkert kan relatere til. Omvendt kan man også få mærker, som koncentrere sig om sport, både håndboldt og fodbold. Hvis der skulle være nogle sportsinteresseret mennekser i huset. Stickers til væg sætter det unikke præ på rummet eller hele hjemmet, hvis man gerne vil dekorere hvert enkelt rum med wallstickers eller tekster til væggen.

Stickers til postkassen

Vil man gøre noget ekstra ud af sin postkasse, så er dette også muligt. Man kan sagtens få en fed postkasse som ikke kun har standartelementerne, som husnummer og navne på dem, som bor der. Man kan dekorere den med superhelte, som passer til familien, som bor der. Både far, mor, bror og søster. Man kan selvfølgelig konstruere dekorationen, som man vil.