Sjove tal og bagstaver på vinduer, skabe og andre steder

Når man er i den alder, hvor man skal lære at skrive og regne, så er det sjovt, hvis man kan have bogstaverne med sig rundt de forskellige steder man er. Det kunne for eksempel være som selvklæbende bogstaver, som man kan sætte på ting, så man kan se hvordan, man staver til den ting. Det smarte ved selvklæbende bogstaver er, at man kan tage dem af igen, hvis man ikke længere ønsker, at de skal være der. Det samme gælder for selvklæbende tal, som selvfølgelig har den samme funktion. Måske man kender denne form for klistermærker fra skræmmefugle, som man oftest bruger til at sætte på vinduerne, så fuglene ikke flyver ind i dem.

Brug dem til lige hvad du vil

Man kan bruge selvklæbende bogstaver til mange ting. Det kan også være, at man ønkser at lave skilte eller andre former for kommunikation til folk. Det kan være som skilte på døre. Her kan man også bruge selvklæbende tal til at nummerere døre på en gang eller andre lignende ting. På sammen måde er det smart med de selvklæbende tal, fordi de på samme måde som bogstaverne kan tage af igen. Hvis man lige pludselig beslutter sig for, at dem vil man ikke have siddende alligevel.

Køb dem via linket her

Hvis man er på udkig efter sådanne selvklæbende tal og bogstaver, så kan man finde både dem og skræmmefugle, hvis man følger linket her til hjemmesiden . Man kan selvfølgelig finde mange forskellige Selvklæbende bogstaver, både med hensyn til skrift og størrelse. Så man har mulighed for at få dem lige som man gerne vil have dem. Her kan man også se eksempler på, hvordan andre har brugt de forskellige slags. Måske endda hente inspiration til, hvordan man selv kan sætte dem op. Man kan i hvert fald finde hvad man skal bruge, hvis man som sagt bruger linket og går direkte videre.