Når man har en gammel bil og bare ikke ved hvad man skal gøre

Hvad i alverden gør jeg af min gamle bil når jeg har købt en ny?

Når man har forelsket sig en ny smart bil, så har man tit en gammel skrotbil der skal skrottes. Og hvad søren gør man så men sådan en skrotpræmiebil? Man finder vel en skrotplads der tager i mod den slags. Men hvor og hvem og hvordan? En skrotpræmie vil man jo gerne have men hvem tager lige i mod en gammel skrotbil?

Faktisk kan man komme af med sin skrotbil på mange måder. Man kan altid spørge sine venner og familie hvor de sidst er kommet af med deres skrotpræmiebil. Eller man kan prøve at høre ad på sit lokale værksted om de kan anbefale et sted. Men en skrotpræmie kan jo variere så man kan også godt gå på internettet og se om der er steder i nærheden af hvor man bor.

Næste gang du skal af med en skrotbil er måske når du har købt en nyere og smartere bil. Men det kan også være du er på jagt efter noget helt andet end en bil, og så kan en skrotpræmie jo være behjælpelig med eksempelvis at få købt en ny cykel, hvis du i stedet skal til at cykle. Men du kan sikkert også købe et par splinternye lækre sko hvis du hverken skal køre bil eller cykel men i stedet gå rundt til dine gøremål.
Det er nu de færreste der skifter fra bil til bentøj, så det vil være smart at finde en god skrotbilshandler og komme af med din gamle skrotbil så du i stedet kan få et tilskud til din næste smarte og moderne bil, måske endda med lædersæder og andre lækre indtræk.
Du kan sikkert få en masse nyt udstyr til dine nye bil som du har savnet i den gamle. En nyere bil er tit også mere sikker at køre i. Og det er jo vigtigt hvis man har en familie man gerne vil passe på, eller hvis hunden er med på udflugter og kan finde på at hoppe rundt under kørslen. God fornøjelse med at komme af med din gamle bil.