Lån til bolig

Der er grund til at ærgre sig, når banken siger nej i forhold til lån til bolig. Et realkreditlån er ubetinget den billigste måde at finansiere et boligkøb. Der er dog stadig gode muligheder for en fornuftig boligfinansiering uden om banken. Det er her, at Boligkredit kan hjælpe dig.

Boligkredit når banken svigter dig

Hos Boligkredit tilbydes en alternativ løsning, når din egen bank ikke kan opfylde dine ønsker og behov. Hvad enten det gælder renten eller omkostningerne ved at etablere dit bolig lån, så er Boligkredit dit bedste valg i forbindelse med alternativ finansiering. Boligkredit arbejder med at formidle lån gennem de traditionelle finansinstitutterne.

Lån til drømmen

Hvad enten du drømmer om at låne til et nyt tag eller en rejse til Indien, så kan lån i friværdi være en løsning. Du har måske allerede fået vurderet dit hus, og ved, at der er en vis friværdi, og derfor spørger du banken. Din bank kan have mange grunde til at sige nej, og får du et sådant, skal du ikke fortvivle. Hos Boligkredit ser vi nemlig ikke så mange grunde. Vi vurderer gerne fra flere vinkler, når vi skal vurdere, om kunden skal have et lån i friværdi.

Boligkredit har de sidste tyve år formidlet lån til boligejere. Hos Boligkredit bliver din sag skræddersyet, præsenteret for finansinstitutterne, og du bliver guidet personligt igennem processen. Boligkredit giver oftere et ja end bankerne, da der arbejdes uden de firkantede kasser. Det hænder også, at Boligkredit angiver en alternativ løsning, hvis det bedre kan betale sig for ansøger. Det kan f.eks. være anvisning af en alternativ ejendom, hvis der ikke kan siges ja til udgangspunktet. Det har været løsningen for tidligere kunder, der er endt med at blive meget tilfredse med den løsning.
Ring til Boligkredit og hør, hvad løsningen kan være for dig.