København har charme

København er en fantastisk by og den har helt sikkert sin egen charme. Er man derfor til storby og vil man gerne en tur til København og nyde denne by, så findes der også rigtig mange gode hoteller, hvor man kan overnatte til en fornuftig pris. Her kan man finde overnatninger til 400 kroner pr nat, og det er en rigtig god pris i forhold til at man kan komme til at bo i centrum.

København har mange forskellige seværdigheder og man kan virkelig få en masse kultur og historie ud af sådan en ferie. Man kan også være sikker på at finde en masse gode restauranter, hvor man kan finde en masse lækkert mad. Her kan man både få lækker fisk, som laks og helleflynder. Derudover er der også en masse fine restauranter, hvor man kan få en masse god køb.

Nede ved Christians havn er der mange gode og hyggelige cafeer som man kan besøge, og her kan man få frokost og aftensmad til en rimelig pris og derudover får man også en rigtig god udsigt. Så er det noget er København en fantastisk by at holde ferie i.