Kæmpe sækkestole

Nu har vi lige anskaffet os nogle af de her store sækkestole, der er fyldt med små bitte kugler af en eller anden slags – som gør at man kan sidde og få stolen til at forme sig efter ens bagdel og ryg, så man ligesom falder ind i sækkestolen. Jeg har længe ville have nogle af disse sækkestole, og da jeg så dem på https://pandoraliving.dk/collections/saekkestole var jeg ikke længe om at få dem bestilt og leveret hjem. Et er så at det var mig der købte dem, men der er så stor rift om dem herhjemme, at jeg nok overvejer lige at købe en mere, og i en anden farve, og så sige at den her det er altså min store sækkestol.
I gamle dage kunne man også få nogle store sækkestole, men de var så svære at komme op af, i modsætningen til dem her jeg har købt hos pandoraliving.dk.

Nu havde vi jo de to store sækkestole, og man skal så lige forestille sig, at den jeg købte til mig selv, nu de andre altid var optaget, bare var en kæmpe sækkestol, lidt ligesom de her sofaer med chaiselong – jeg kunne nemlig lige ned i den – og få benene op.
Selvfølgelig fik resten af familien lov til at prøve min kæmpe sækkestol, men de vidste også godt, at når jeg ville sidde i den, så måtte de flytte sig.
Så nu kan jeg sige at vi alle slænger os hjemme i stuen efter en lang dag – og der er ingen smalle steder – alle må sidde, ligge, slænge sig, som de selv vil – det er nemlig rigtig solide sækkestole, i en god kvalitet, som virkelig kan tåle noget.
Inden jeg besluttede mig for min kæmpe sækkestol, var der mange andre store sækkestole, i forskellige farver jeg kunne have valgt, men jeg er enormt glad for at jeg valgte lige den model som jeg gjorde, da den virkelig støtter op omkring mig, og hele min krop kan slappe af, når jeg slænger mig i den.
Selv katten, har fundet ud af, at sækkestolen er det bedste sted i stuen at tage sin middagslur i.