It-løsninger med webhotel og VPS

It-løsninger med webhotel og VPS

Med det store fokus på internettet og virksomheders tilstedeværelse på internettet, er det vigtigt at din hosting partner er drift og it-sikkert, opdateret og moderne. Dette har nemlig indflydelse på, at din side bliver vist som den skal og kører hurtigt. Du kan få lavet forskellige serverløsninger alt efter ønsker og behov hos proudwing.com.

VPS løsning

VPS står for Virtual Private Server og kan være en fordel at have kørende for virksomheden. Man kan få en særlig cloud server som har ressourcerne til at køre dine websider. Din VPS bliver leveret indenfor nogle timer, og så har du den næsten med det samme. Du bliver dækket af en SLA (Service Level Agreement) aftale, som du kan udvide efter eget ønske. Du betaler kun for det, du har brug for og kan altid tilvælge eller vælge noget fra. Du kan på den måde få billig VPS løsninger. Du kan også tilkøbe en særlig backup løsning, så du hele tiden er sikker på at have dine filer beskyttet.

Du kan også vælge en webhotel efter eget ønske. Der findes en Basis og standard pakke som hver især er forskellige i forhold til disk og trafik, og antal af domæner. Selve oprettelsen er gratis, og så varierer den månedlige pris mellem 99kr og 249kr alt efter hvad du vælger. Du kan vælge en pakke som giver der helt op til 40GB disk, 400gb trafik og op til 20 domæner. Via et kontrolpanel har du adgang til over 300 forskellige applikationer, som nemt kan installeres med et par enkelte klik. Nogle af applikationerne som er tilgængelige er blandt andet WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Prestashop. Du kan se den komplette liste over applikationen på hjemmesiden proudwing.dk

Der vil altid være en supporter, som kan give dig vejledning og rådgivning. Din supporter er kun et opkald væk. Din webhotel er klar lige så snart betalingen er gennemført.