Har du brug for at prøve nye veje

Hvis du lider af en eller anden form for psykisk lidelse. Eller måske bare har brug for noget coaching i en anderledes retning, end hvad man ellers har været vant til. Så kunne det være, at terapeut Steen Lundsgaard kunne være med til at tilbyde denne form for behandling, som man har brug for. Her kan man nemlig finde eksempler på gestaltterapi, som hen over de senere år, har modtaget rigtige mange positive anmeldelser. Så det kunne jo være forsøget værd.

Når der skal ske noget nyt

Man er sikkert klar på, at der skal ske noget nyt. Specielt hvis man sidder et sted i ens liv, hvor man ikke rigtig ved, hvordan man skal komme videre fra. Så har man måske bruge for nogle værktøjer, som man kan bruge i denne proces. Og det kunne jo være her, at det kunne være en rigtig god ide, at starte i en eller anden form for terapi hos Steen Lundsgaard. Tilbuddet henvender sig primært til folk i og omkring Kolding. Men kommer man andre steder fra, er man selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt.

Oplev en ny side af dig selv

Det som folk oftest siger, når de har været igennem en eller anden form for terapiforløb er, at de har set en ny side af sig selv. Og det er netop denne side, som giver en styrke til at arbejde sig ud af de problemer, som man eventuelt sidder med. Og som kan hjælpe en til, at man kommer på ret køl igen, i forhold til, hvad man gerne vil, og hvor man gerne vil hen med sit liv.

Undersøg dine muligheder her

Kunne man godt tænke sig, at vide noget mere omkring hvad gestaltterapi går ud på. Eller kunne man godt tænke sig, at se mere omkring denne specifikke behandler. Så klikker man ganske simpelt bare på det link, som man finder i denne artikel. Herefter kommer man direkte videre til den hjemmeside, hvor man finder det hele.