Gør dine konstruktioner knivskarpe med 3D programmer

Gør dine konstruktioner knivskarpe med 3D programmer

Har du som ingeniør brug for et smart tegneprogram som gør dit arbejde nemmere, skal du tage nærmere på CAD løsninger såsom Solidworks. Du har måske allerede stiftet bekendtskab med programmet, men her er nogle årsager til hvorfor du skal vælge programmet.

CAD løsninger som er nødvendige

Med Solidworks kan du tegne maskiner, konstruktioner og meget mere på en måde så du kan se dem i 3D og afprøve bevægelse og styrke – alt sammen i ét program. Det er et brugervenligt program, som gør det nemt for dig at komme videre med dit arbejde, og så bruger mange af dine kunder sikkert programmet, eller har kendskab til det. Derfor er det også godt for dig at kunne vise dine evner i programmet, da du højst sandsynligt ikke vil kunne undgå det. 3D tegning er et smart værktøj til at visualisere dine produkter for kunden, og gør hele salgsarbejdet langt nemmere.

Der findes flere CAD løsninger som virksomheden Teamworks kan tilbyde. De har nemlig flere abonnementer som man kan vælge i mellem. På den måde betaler man heller ikke mere for funktioner man ikke bruger. Du kan vælge CAD program som standard, professional eller premium som hver især giver dig adgang til mange forskelllige løsninger. Med den helt store pakke kan du lave 3D tegning som også viser styrke og bevægelse og du kan derfor hurtigt se om konstruktionen virker som den skal, før den bliver produceret. Det bliver også nemmere at visualisere produktet for potentielle kunder.

Udover CAD løsninger med 3D tegning, kan man også komme på et stort udvalg af kurser i programmerne. Der afholdes løbende et kursus i de forskellige funktioner, så man kommer i dybden med programmet og bliver klogere på, hvordan man bruger det. Det er en rigtig god løsning at vælge dette sammen med dit abonnement, da du får meget ekstra i forhold til det som det koster.