Fliser til indendørs og udendørs brug

Hvis man er i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt får man højst sandsynligt brug for fliser indendørs og udendørs. Der er forskellige stilarter af fliser, der passer til enhver form for indretning – alt fra elegant og moderne til struktureret og rustik. Uanset hvor i huset fliser bruges vil det have en helt fantastisk effekt.

Badeværelset er det mest populære rum i et hjem for fliser. I de fleste badeværelser vil man enten finde fliser i brusekabinen eller i hele rummet. Dette er primært på grund af den mere hygiejniske og vandafvisende effekt som fliser har i forhold til tapet, tæpper og de fleste malinger. Desuden kan fliser tilføje potentiel værdi til et badeværelse og tilbyde nogle unikke finishes, som ikke kan matches af andre materialer. Fliser kan derfor give et mere elegant og right uddseende i rummet. Badeværelser kan rumme alle typer af fliser, om det er keramik eller porcelæn, travertin eller skifer.

Fliser udendørs

Fliser er ikke ens, og man skal derfor vælge fliser til udendørs brug med omhu. Nogle fliser er fremstillet til indendørs brug mens andre er bedre egnet udendørs. Med udendørs fliser er der en række faktorer som man skal overveje inden man køber, som for eksempel området fliserne skal lægges på og vejrforhold. Nogle fliser, selvom de er lavet til udendørs brug, vil ikke være i stand til at klare ekstrem kulde eller sne. Andre fliser kan blive usikre eller meget glatte når de bliver våde. Mængden af fugt eller varme vil også have en effekt på dit valg af fliser, da det kan mindske levetiden på fliserne. Keramiske fliser er især ideelle til udendørs brug, da de kan modstå store temperatursvingninger. De giver også en vis elegance sammen med deres lange holdbarhed.

Fliser online

Hos DKfliser.dk kan du få fliser online til fornuftige priser. DKfliser tilbyder Levering i hele Danmark og du kan altså nemt gå ind og vælge lige det du står og mangler og få det leveret til din dør.