Få en roommate

Flere og flere unge mennekser, vælger at flytte ind til storbyerne når de skal igang med at studere. Desværre er der bare kæmpe problemer med at finde lejligheder til alle de studerende. Specielt i storbyerne Århus og København, er der utroligt meget kamp om lejlighederne, og rigtig mange unge mennesker skriver sig op på diverse portaler i flere år, og har stadig svært ved at finde noget. Desværre er dette et kæmpe problem, og der findes heller ingen løsning på dette. MEN selvom der ingen løsning er på problemet, er der alligevel hjælp at hente. For selvom det næsten er umuligt at finde en lejlighed, kan man stadig finde på andre alternativer. Der er nemlig rigtig mange unge, som enten ikke kan få økonomien til at løbe rundt, og derfor flytter sammen med vennerne, eller søger en fremmed værelseskammerater.

Roommate

Et nyt fænomen er nemlig kommet på banen, hvor rigtig mange unge mennekser har været heldige, at få tag over hovedet. Der findes nemlig ikke single boliger til alle unge, og det er derfor blevet utroligt populært, at få Værelser til leje med en anden. Dette kunne enten være sammen med sin kæreste, veninde eller kammerat, eller sammen med en helt fremmed person. Specielt i København er folk blevet rigtig hjælpsomme, til at leje værelser ud, til både studerende eller andre som mangler tag over hovedet.

Det gør du

På den nye hjemmeside findroommate.dk, kan man enten leje sit værelse ud, eller søge om at leje et værelse. Det er utroligt smart. Det første man gør, er at oprette en profil på hjemmesiden, med billede og måske en lille tekst om sig selv. Derfra kan udlejer både kontakte dig, samt du kan komme i kontakt med dem. Det er rigtig mange som har Værelser til leje, derfor er den en oplagt mulighed for at forsøge at finde noget af bo i. Vælger man Værelser til leje, kan man også se det, som et springbræt videre til en anden bolig.

Begge veje

Er man modsat, og gerne vil sætte sit værelse til leje, er dette også en mulighed. Det kan være at man gerne vil Udlejning af værelse, hvis man alligevel har et ekstra rum, som man ikke bruger, eller man gerne vil have lidt luft i økonomien, da nu er det kun det halve man skal betale. På den måde, kan man også benytte sig af denne hjemmeside, da man selv kan Find lejer og kontakte personen.
Ligemeget om man står for Udlejning af værelse og skal Find lejer eller om man har brug for et værelse, kan man benytte denne hjemmeside. Du kan , her vil der være alle de informationer man har brug for, og hvis ikke, er man velkommen til at kontakte dem.