Er der knas i kærligheden?

4 gode grunde til at parterapi virker

1) Parterapi lærer jer at tale sammen.

Når forholdet skrænter, er det en god idé at snakke sammen. Det er dog ikke alle, der er gode til at tage hul på svære samtaler og derfor hjælper det, at der er en der kan sætte dem igang for jer.

2) Parterapi lærer jer at finde hinanden igen.

Nogle gange handler problemer i parforholdet om, at man er vokset fra hinanden og måske ikke bruger så meget tid sammen. Det kan være pga. børn, arbejde eller andre ting. At komme i parterapi giver jer for det første tid sammen, men I bliver også mindet om, at det at bruge tid sammen er vigtigt for at vedligeholde jeres forhold.

3) Parterapi finder frem til problemet.

Måske er der ikke nogen af jer, der ved hvorfor jeres parforhold ikke fungerer. I parterapi kan I arbejde på at finde frem til, hvilke problemer I egentligt har.

4) Parterapi lærer jer at komme gennem kriser som utroskab eller skilsmisse.

Har der været utroskab i jeres parforhold, eller er det gået så galt, at I skal skilles. Parterapi kan bruges til at overkomme selve krisen og bibeholde jeres forhold. Det kan dog også være en god måde at lære at fungere sammen, hvis forholdet er slut, og der måske er børn involveret, hvilket gør, at I stadig skal have et slags forhold.

Nils Lind giver jer de rette værktøjer

Hvis I kan nikke-genkende til nogle af de ovenstående problemstillinger, så kan Nils Lind og hans parterapi ydelser, være det rette for jer. Han kan guide jer gennem et sundt forløb, gode samtaler og give jer værktøjer, som I kan bruge i hverdagen.

Nils Lind har en lang række af uddannelser og kurser, som psykoterapeut og inden for parterapi og selvudvikling, så I kan bestemt føle jer i de helt rette, kompetente hænder. Læs mere om Nils Lind og hans udvalg af samtaleforløb og parterapi. Husk at 1. forsamtale altid er gratis!