Drømmen om at komme til Bali

Drømmer du om at komme ud og rejse, og opleve en af de smukkeste og spændenste øer i verden, så tag til øren Bali. Bali er en fantastisk ø, som er lidt mindre end Sjælland. Øren er en del af Indonesien, man er på mange måder sin helt egen. Det er en dejlig ø, hvor der aldrig er langt til dens fantastiske hvide strande. Naturen er så smuk, og der emmer af fred og ro, over det hele. Bali er sin helt egen, og giver en enestående oplevelse, der virkelig fascinere turisterne som er på Bali rundrejse, på grund af balinesernes folkesjæl og livsglæde. Stort set de fleste turister som er på Bali rundrejse er vilde med øen, og kommer ofte tilbage til øen igen.

Bali

På bali kan man både have den mest fantastiske afslapnings ferie, med et tropisk klima, med gennemsnittemperatur på knap 30 grader årets rundt. Men man også også være aktiv på øen, og udforske de spændende seværdigheder de har. På Bali er der nemlig utallige templer, over 1000, som ligger overalt på øen. Udover templerne er der også en masse andre seværdigheder og oplevelser på øen. Man kan nemlig også kommer på delfinsafari, elefantsafari, kommer ud og besøge aberne i Monkey Forest, eller river rafte på floden Ubud. Man kan tage på trekking på bjerget Batur, eller se vandfaldet Gitgit. Det er også et enestående sted for dykning. Der er flere steder hvor der sejler både ud til koralrevene, hvor der er fantastisk smukt.

Vælg en rundrejse rundt på øen

Vil man gerne på Rundrejser på bali, så kan man undersøge dette på hjemmesiden travel2bali.dk. De har mange års erfaring med Rundrejser på bali, og udbyder lige det man gerne vil opleve. De har skræddersyet forskellige Rundrejser på bali man kan komme på, så det passer med det man har lyst til. Her vil der blive arrangeret Bali udflugter til de ovenstående seværdigheder og oplevelser som står ovenfor. Her vil der også være Bali udflugter til , som også er nogle små fantastisk smukke øer, der ligger tæt på Bali. Her kan man vælge at afsted som en dags tur, og eller flere dage, og få en oplevelse man ikke vil være foruden.

Seværdigheder og oplevelser man ikke vil være foruden

Der er så mange fantastiske ting at opleve på Bali, derfor bør man tage dertil, for at få set så meget som overhovedet muligt. Hver og en seværdighed eller oplevelse, er noget helt specielt og ekstraordinært, som man aldrig havde drømt om man skulle se. Derfor udvælg Bali udflugter, og så skræddersyet det program som man ønsker at se. Travel2Bali kan også rådgive og vejlede omkring hvor for nogle oplevelser der er mest værd at se. Vælg rejse bali og få en rejse man aldrig vil komme til at glemme. Måske så god, at man bliver nød til at komme tilbage, fordi man ikke nåede at opleve det hele.