De smarte Citybags

En beskrivelse af forskellige tasker

Næsten alle kvinder ejer mere end 3 tasker, og der er meget delte meninger om hvilke tasker der er mest praktiske, nogle mener at det er Citybags, andre mener at det er Shoppingbags, også er der nogle der slet ikke syntes at Dametasker er praktiske. En shoppe ekspert siger at hun ikke ville have kunnet leve uden hendes Shoppingbag, da det er ligesom en plastikpose, bare lidt smartere, man kan nemlig meget nemt få en der har et design man godt kan lide. Hun siger også at hun har haft gode oplevelser med, Citybags da de også er meget praktiske, de kan nemlig fås i mange forskellige størrelser og farver.

Der er mange steder man kan købe tasker, men et af disse steder hedder Getbagsbylilo.dk. Der er nogle kvinder og mænd, som mener at det er totalt upraktisk at gå med en kæmpe stor Citybag, da man nemt kan klare sig med plastik poser, og en lille Dametaske.

En kvinde som aldrig rigtigt har været til tasker, siger at hun ikke kan forstå kvinders trang til at have så mange ting med sig rundt, hun er af den overbevisning, at en kvinde bare skal bruge de samme ting som en mand, og at man ikke behøves tasker, da man trods alt har sine lommer hvis man gerne vil have noget med. Der er nogle ting man skal huske hvis man skal købe tasker : Man skal gøre op med sig selv om man er til store eller små tasker, man skal vide om man vil have et bestemt mønster på den, man skal også sørge for at man ikke køber en taske, til et forkert formål.

Der er meget forskelligt i den Danske befolkning, om man syntes at man skal have en stor eller lille taske, og da det er sådan en stor smagsag, så har man spurgt nogle mennesker på gaden, 4/10 af dem siger at de bedst kan lide små tasker, 5/10 siger at de bedst kan lide store tasker og de sidse 1/10 siger at det er upraktisk at have en taske.