Danmark vs. Syden

Skal der ske noget spændende i sommerferien? Dette spørgsmål er der mange som går og tænker over vintere, hvor de drømmer sig hen på sol og sommer. For selvom det er dejligt vejr hjemme i lille Danmark, samt der er nogle fantastiske strande og bade muligheder, er det ikke det samme som at tage en tur til syden. Flere og flere mennekser rejser nemlig væk fra Danmark, og ned til varmen.

Over vinteren er der mange som glemmer, hvor dejligt Danmark egentligt er om sommeren, og bestiller allerede rejse meget tidligt. For selvom Danmark ikke er ligeså dejlig som syden, er det nu alligevel skønt herhjemme.

Det kan også være man trænger til at opleve noget nyt, og komme i nye omgivelser. Det kunne være en tur til en spændende storby, med interessant seværdigheder. Det kommer meget an på, hvor lang tid man regner med at være væk, samtidig med hvor mange penge man gerne vil bruge på rejse. For det er ikke altid lige billigt at tage afsted i sommerferien, måske man skulle overveje at gør det, hvor vejet er koldere.